Armed Israeli Settlers - wattan.tv

 
English

Eight Children Injured By Israeli Settlers

Monday April 23

Palestinian medical sources reported Monday that eight school children were injured when a group of extremist Israeli settlers of the illegal Yitzhar settlement, attacked them in Orif village, south of the northern West Bank city of Nablus.

Armed Israeli Settlers – wattan.tv

The Wattan News reported that the settlers invaded the village, and attacked dozens of school children wounding eight.

Israeli soldiers arrived at the scene, and instead of removing the invading settlers, fired gas bombs and concussion grenades at the students.

On Friday, Israeli settlers attacked local and international law professors participating in a conference regarding Palestine’s membership at the United Nations, organized by the Hebron University, in Hebron city, in the southern part of the West Bank.

The attacks are part of ongoing and escalating assaults against the Palestinians, their lands, property and holy sites in different parts of the occupied West Bank, including in occupied East Jerusalem.

Español

Ocho niños heridos por los colonos sionistas

Fuentes médicas palestinas informaron el lunes  23-4-2012 que ocho niños resultaron heridos cuando un grupo de colonos israelíes extremistas del asentamiento ilegal de Yitzhar, los atacaron en la aldea de Orif, al sur de la ciudad del norte de Cisjordania de Naplusa.

Armado de los colonos israelíes – wattan.tv

Las noticias Wattan reportó que los colonos invadieron el pueblo y atacaron a decenas de niños de la escuela, hiriendo a ocho.

Soldados israelíes llegaron a la escena y en lugar de detener a los colonos invasores, lanzaron bombas de gas y granadas causando de concusión en los estudiantes.

El viernes, los colonos israelíes atacaron locales y profesores de derecho internacional participando en una Conferencia sobre la pertenencia de Palestina ante las Naciones Unidas, organizada por la Universidad de Hebrón, en la ciudad de Hebrón, en la parte meridional de la Ribera Occidental.

Los ataques son parte de las constantes y crecientes agresiones contra los palestinos, sus tierras, bienes y lugares sagrados en diferentes partes de la ocupada Cisjordania, incluyendo Jerusalén oriental ocupada.

عربي

ثمانية اﻷطفال جرحى بعد الإعتداء عليهم المستوطنون الصهاينه

الاثنين 23 أبريل

أفادت مصادر طبية فلسطينية اليوم الاثنين أن ثمانية من تلاميذ المدارس أصيبوا بجراح عندما هاجمت مجموعة من المستوطنين الصهاينه المتطرفين من مستوطنة يتسهار غير المشروعة، في قرية عريف، جنوب مدينة نابلس شمال الضفة الغربي

المسلحة المستوطنين الإسرائيليين-wattan.tv

وأفادت أخبار الوطن أن المستوطنين اجتاحت القرية، وهاجم عشرات من اﻷطفال المدارس مما أسفر عن إصابة ثمانية.

الجنود الإسرائيليين وصل في مكان الحادث، وبدلاً من إزالة المستوطنين الغزاة، وأطلقت قنابل الغاز وقنابل ارتجاج في المخ على الطلاب.

يوم الجمعة الماضي، هاجم المستوطنون الإسرائيليون المحلي وأساتذة القانون الدولي المشاركة في مؤتمر فيما يتعلق بعضوية فلسطين في الأمم المتحدة، التي نظمتها جامعة الخليل، في مدينة الخليل، في الجزء الجنوبي من الضفة الغربية.

الهجمات جزء من الاعتداءات المستمرة والمتصاعدة ضد الفلسطينيين وأراضيهم والممتلكات والمقدسات في أنحاء مختلفة من الضفة الغربية المحتلة، بما في ذلك في القدس الشرقية المحتلة.